Recente projecten

Monti pizzabar

Realisatie van een website met een uniek ontwerp voor Monti pizzabar in Arnhem.

De site is volledig responsive zodat deze op alle schermformaten goed weergegeven wordt. De site heeft onder andere pagina's voor het menu, feestjes, contactinformatie en een pagina om de sfeer weer te geven.

Wegwijsz

Realisatie van een responsive website voor Wegwijsz, een praktijk voor psychologie en psychotherapie.

De site heeft een uniek design en bevat 9 pagina's waaronder een nieuws en een contactpagina. Via diverse buttons en via een link op de contactpagina is een webformulier te openen.

BV Unlimited

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor basketballvereniging Unlimited in Elst. De website is voorzien van een diashow op de homepage, pagina's met informatie over de club, nieuws, de teams en de competitie.

Op de site kan men zich via webformulieren inschrijven bij de vereniging, contact opnemen of men kan zich aanmelden voor evenementen.

Marconline

Alfa Romeo gerelateerde responsive website met blog, onderdelencatalogus en contactpagina.

De onderdelenpagina is een winkelcomponent die als catalogus gebruikt wordt. De winkelfunctionaliteit is echter aanwezig en kan indien nodig geactiveerd worden.

Reeg Metallbau

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor metaalconstructiebedrijf Reeg. De website is voorzien van een diashow op de homepage waarmee recente projecten getoond worden.

De website heeft een fotogalerie voor projecten en producten en is voorzien van een contactpagina met contactformulier.

Bovenmaaiveld

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor Stedenbouwkundig Adviesbureau Bovenmaaiveld. De website is voornamelijk in zwart-wit tinten uitgevoerd.

De homepagina is voorzien van een diashow. Daarnaast heeft de website pagina's voor projecten, activiteiten, contact en dergelijke.

RM-Bus VIP Service

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor RM-Bus VIP Service. De site is 3-talig uitgevoerd.

De website heeft een diashow op de homepage, pagina's voor de verschillende diensten en een contactpagina met contactformulier.