Recente projecten

BV Unlimited

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor basketballvereniging Unlimited in Elst. De website is voorzien van een diashow op de homepage, pagina's met informatie over de club, nieuws, de teams en de competitie.

Op de site kan men zich via webformulieren inschrijven bij de vereniging, contact opnemen of men kan zich aanmelden voor evenementen.

Marconline

Alfa Romeo gerelateerde responsive website met blog, onderdelencatalogus en contactpagina.

De onderdelenpagina is een winkelcomponent die als catalogus gebruikt wordt. De winkelfunctionaliteit is echter aanwezig en kan indien nodig geactiveerd worden.

Reeg Metallbau

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor metaalconstructiebedrijf Reeg. De website is voorzien van een diashow op de homepage waarmee recente projecten getoond worden.

De website heeft een fotogalerie voor projecten en producten en is voorzien van een contactpagina met contactformulier.

Bovenmaaiveld

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor Stedenbouwkundig Adviesbureau Bovenmaaiveld. De website is voornamelijk in zwart-wit tinten uitgevoerd.

De homepagina is voorzien van een diashow. Daarnaast heeft de website pagina's voor projecten, activiteiten, contact en dergelijke.

RM-Bus VIP Service

Ontwerp en realisatie van een responsive website met content management systeem voor RM-Bus VIP Service. De site is 3-talig uitgevoerd.

De website heeft een diashow op de homepage, pagina's voor de verschillende diensten en een contactpagina met contactformulier.