Website laten maken

Website laten maken?

Webdesign

Je hebt bij ons al een website vanaf € 450,– of een webshop vanaf € 650,– *

Ontwerp

Belangrijk bij het ontwerp van de website is dat het past bij jouw bedrijf, maar ook hoe jouw doelgroep de site ervaart.

Een goede gebruikerservaring zorgt ervoor dat men langer op de site blijft en niet te snel wegklikt. De bezoeker wil snel iets vinden en eenvoudig actie kunnen ondernemen, bijvoorbeeld informatie aanvragen of een aankoop doen.

Daarom besteden wij bij het ontwerp veel aandacht aan het creëren van de juiste gebruikers­ervaring.

Ontwerp

Responsive

Steeds meer mensen internetten met hun mobiel of tablet. Daarom maken wij standaard alle websites geschikt voor weergave op mobiel, tablet, laptop en desktop.

Door de website responsive te maken wordt deze geoptimaliseerd voor het apparaat waarmee de website benaderd wordt. Deze methode maakt een extra website voor mobiel of een speciale app overbodig.

Responsive

Vindbaar

Om bezoekers te trekken moet jouw site wel gevonden worden op bijvoorbeeld Google. Voor een goede vind­baarheid kunnen wij de website optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

De door ons gebruikte techniek bij de bouw van de website is standaard zoekmachine vriendelijk, maar de content structuur en inhoud is ook belangrijk. Uiteraard kunnen wij hierin ook ondersteuning bieden.

Vindbaar

Voorbeeld websites

*Bij afname van MWS Totaal service krijg je 10% korting op het bouwen van jouw website!