Ontwerp

Belangrijk bij het ontwerp van de website is dat het past bij uw bedrijf of organisatie, maar ook hoe uw doelgroep de site ervaart.

Een goede gebruikerservaring zorgt ervoor dat men langer op de site blijft en niet te snel wegklikt. De bezoeker wil snel iets vinden en eenvoudig actie kunnen ondernemen, bijvoorbeeld informatie aanvragen of een aankoop doen.

Daarom besteden wij bij het ontwerp veel aandacht aan het creëren van de juiste gebruikerservaring.

Ontwerp

Responsive

Steeds meer mensen internetten met hun mobiel of tablet. Daarom maken wij standaard alle websites geschikt voor weergave op zowel mobiel, tablet, laptop als op desktop computers.

Door de website responsive te maken wordt deze geoptimaliseerd voor het apparaat waarmee de website benaderd wordt. Deze methode maakt een extra website voor mobiel of een speciale app overbodig.

Responsive

Vindbaar

Om bezoekers te trekken moet uw site wel gevonden worden op bijvoorbeeld Google. Voor een goede vindbaarheid kunnen wij uw website optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

De door ons gebruikte techniek bij de bouw van de website is standaard zoekmachine vriendelijk, maar de content structuur en inhoud is ook belangrijk. Uiteraard kunnen wij hierin ook ondersteuning bieden.

SEO